Budapesti Nyiroködéma Központ

Cégünk a Budapesti Nyiroködéma Központ támogatásával és segítségével fejlesztette ki az Önök számára a Veinmaster-t. Az eszköz kifejlesztésére az adta az ötletet, hogy a nyiroködéma központban rendkívül sok páciens fordul meg lábdagadási, lábikra-vádli feszülési panaszaival.

A sikeres kezelések mellett nagyon sokan érdeklődtek kiegészítő kezelési lehetőségek, állapotmegtartás és az újabb lábdagadás, a visszeresség és a nehézlábérzet kialakulásának elkerülésének módja felől.

Tervező csapatunk rendkívül sok energiát fektetett az egyszerűség elvének betartásával, a lehető legjobb eredmény elérése mellett a könnyű használhatóság igényének kielégítésére.

Teszteket végeztünk  vezető gyógytornászok és Dr. Buczkó Mónika bőrgyógyász, venerológus, lymphológus specialista bevonásával. A veinmaster kipróbálásában  ödémás, nyiroködémás, és irodai -banki dolgozók vettek részt több hónapon keresztül. A teszt eredményeként elmondhatjuk, hogy a veinmaster napi többszöri  rendszeres 5-8 perces használatával az ödéma mértéke csökkent, az ülő munkát végzőknél a nap végére rendszeresen jelentkező lábikra feszülés és az enyhe bokadagadás megszűnt.